iBOND Universal intraorale reparaties iBOND Universal intraorale reparaties

Ontdek de effectiviteit van intraorale reparaties...

Reparaties helpen een gezonde tandstructuur te behouden en bewijzen een veilige en effectieve procedure te zijn die, met relatief weinig moeite, tijd en geld kan besparen. En juist iBOND Universal is, naast de gebruikelijke bondingprocedures, ideaal voor intraorale reparaties.

BEKIJK VIDEO...

Waarom is iBOND Universal zo ideaal voor intraorale reparaties?

  • Behoud van de gezonde tandstructuur
  • Slechts 1 flacon voor praktisch alle materialen
  • Het gebruik van het gevaarlijke waterstoffluoride is niet nodig
  • Minimaal invasief en kostenefficiënt


De intelligente formule van iBOND Universal bevat MDP en biedt een directe en betrouwbare hechting. Wetenschappers uit Europa en Japan hebben samengewerkt om u te voorzien van een adhesief dat het beste van twee werelden combineert. De verschillende onderdelen werken perfect samen en zorgen voor: effectief etsen, goede penetratie in de dentinetubuli, duurzame en stabiele hechting alsmede een optimale hechting aan verschillende materialen (keramiek, metaal en tandoppervlak)

Waarom hebben reparaties de voorkeur boven vervangingen?

Lokale restauratiedefecten, zoals fracturen en chipping, leiden nog steeds vaak tot vervangen van de totale restauratie. Toch tonen recente klinische studies aan dat reparaties een state-of-the-art behandeling zijn voor deze lokale restauratiedefecten.

Ze helpen gezond tandweefsel te behouden en verlengen de levensduur van de restauratie. Per slot van rekening, gaat iedere vervanging ten koste van gezond tandstructuur.

MEGA VOORDEEL tot 40%

Bestel nu de iBOND Universal Intraoral Repair Package. Alles wat u nodig heeft voor intraoraal repareren in 1 kit: bonding, primer, flowable composiet en universeel composiet.

PROMOTIE BEKIJKEN EN BESTELLEN

Contact:

Bekijk Product Videos:

Intraoraal repareren met iBOND Universal