Everybody’s Delara!
De nieuwe tandenlijn van Kulzer

Delara is de nieuwe prothetische tandenlijn van Kulzer, erop gericht om met één tandenlijn te voldoen aan iedere behoefte in moderne tandtechnische laboratoria en tandprothetische praktijken. Delara levert esthetiek, vorm en functie, met een levendige oppervlaktestructuur en unieke layering, samen met moderne en heldere kleuren voor een fris en levendig uiterlijk.

Bekijk de video hier!

Ervaar de voordelen van Delara:

 • Natuurlijke esthetiek
 • Eén tandenlijn voor alle indicaties
 • Eenvoudige verwerking
 • Voorspelbare resultaten
 • Unieke oppervlaktestructuur
 • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding
 • Minimaal beslijpen of veranderen aan de basisvorm
 • Translucent effect voor fris en levendige uitstraling

De ruggengraat van uw praktijk.

Met eenvoudige verwerking, aangename esthetiek en onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding is Delara de perfecte allround prothetische tandenlijn voor dagelijks gebruik. Tandtechnische laboratoria en tandprothetische praktijken die het gebruiken als voorkeurs tandenlijn, zullen merken dat ze het merendeel van hun werkstukken sneller kunnen voltooien – met minder noodzaak aan vormcorrecties – terwijl ze nog steeds hoogwaardige prothesen leveren.

Zelfs als ze correcties aanbrengen, kunnen tandtechnici er zeker van zijn dat Delara's jeugdige esthetiek en incisale translucentie nooit verloren gaan. Het ongewenste "grijzige" effect dat geassocieerd wordt met het corrigeren van prothetische tanden is nu verleden tijd - en patiënten zullen het jeugdige uiterlijk waarderen

Een lange historie als het gaat om kwaliteit en samenwerking met tandtechnici

Kulzer maakt al sinds 1936 prothesekunststoffen en heeft sindsdien een traditie van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende esthetiek ontwikkeld op het gebied van prothesen. Onze lijnen prothetische tanden hebben onze expertise bewezen in het balanceren van optimale functionaliteit met premium esthetiek.

Door tandtechnici, voor tandtechnici

De producten van Kulzer overtreffen de behoefte van de klant. Daarom ontwikkelen we onze producten in nauwe samenwerking met interne en externe tandtechnici. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze producten precies zo presteren als u wilt dat ze presteren.

Eén prothetische tandenlijn voor alle indicaties.
Voldoet aan alle moderne eisen van patiënten en tandtechnici.
Met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
Dat is Delara!

Voordelen van Delara:

 • Eenvoudig en betrouwbaar: vrijheid tijdens het opstellen zonder overmatig beslijpen of veranderen van de basisvorm en layering effecten. De polijstbuffer, basale slijpreserve en geoptimaliseerde incisale rand vereenvoudigen het modificeren.
 • Flexibiliteit: volledig kleurengamma, proces geoptimaliseerde en anatomische vormen, uitstekende functionaliteit en schoonheid voor alle indicaties en opstellingsmogelijkheden.
 • Esthetiek: translucent effect voor een frisse en levendige uitstraling, samen met moderne kleuren, een levendige oppervlaktestructuur en dynamische lichtbreking.
 • Waar voor uw geld: één tandenlijn voor alle indicaties voor dagelijks gebruik.