Retraxil Retraxil
BESTEL RETRAXIL!

RetraXil® - de nieuwe retractiepasta van Kulzer

Efficiënte gingivaretractie: RetraXil-retractiepasta is elastisch als een draad, zorgt voor een schone openstaande sulcus en garandeert goede blootliggende en bloedvrije preparatieranden en maakt daarmee nauwkeurige afdrukken mogelijk. De cannule - momenteel de dunste op de markt - zorgt voor een eenvoudige en atraumatische toepassing die letsel aan de gingiva voorkomt.

INDICATIES
Voor het bloot leggen van de preparatierand en de controle van hemostase in de volgende klinische situaties:

  • Compatibel met analoge en digitale afdruktechnieken
  • Cementeren van tijdelijke restauraties
  • Cementeren van definitieve restauraties
  • Klasse II en V restauraties *

* Gedetailleerde informatie hierover en alle andere genoemde indicaties vindt u in de gebruiksaanwijzing.

Aanbevelingspercentage van 98% *: Dit zeggen klanten over RetraXil®

"RetraXil heeft een prettige, niet stugge consistentie. De goede hemostatische werking zorgt voor een schoon werkgebied*."

"Er blijven geen materiaalresten achter bij het wegspoelen en de preparatie is daarna perfect te scannen! De tip van RetraXil gaat eenvoudig in de sulcus en opent deze effectief*."

"RetraXil zal mijn keuze worden boven astringente capsules. Dit product is gemakkelijker te gebruiken en er is geen residu*."

*Gebaseerd op resultaten van tandartsen uit verschillende landen. Gegevens beschikbaar..

LEER MEER OVER HET PRODUCT

Uitstekende eigenschappen

Het materiaal krult niet op, scheurt niet en is makkelijk weg te spoelen.

Een ander voordeel van het gebruik van RetraXil is de dunne cannule (momenteel de dunste op de markt), waarmee de behandelaar heel gemakkelijk de sulcus van het tandvlees kan bereiken, waardoor letsel kan worden voorkomen. RetraXil is als alternatief of in combinatie met retractiekoorden geschikt en compatibel voor analoge en digitale afdruktechnieken.

Veiligheid tijdens gebruik

De voorgemengde retractiepasta is op basis van aluminiumchloride met een samentrekkende werking zonder enig risico op systemische overdosering. Het contrast van de blauwe kleur met de gingiva en de tanden biedt een goede zichtbaarheid en controle, waardoor spoelen zonder residu wordt vergemakkelijkt.

Economische, tijdbesparende oplossing

De toediening met de stabiele en herbruikbare spuit voor meerdere toepassingen garandeert praktisch en economisch werk. In vergelijking met capsuleoplossingen (PLT) kan materiaalverspilling daarom aanzienlijk worden verminderd, zo niet vermeden. Bovendien werken gebruikers tijdbesparend en efficiënt met minder werkstappen dan bij de retractiedraadtechniek.

Download

Hier vindt u de gebruiksaanwijzing, het werkblad en het veiligheidsinformatieblad van RetraXil.

RetraXil Download

Meer informatie