Landen
Contact
Nieuwsbrief
Shop_BE
Shop_NL
Kulzer Benelux

NL

iBOND

iBOND

Gebaseerd op vele jaren ervaring in de adhesieve technologie, hebben wij iBOND Universal, iBOND Etch en iBOND Total Etch ontwikkeld. Drie producten voor het bevestigen van direct en indirecte restauraties.

Eenvoudig, veilig en wetenschappelijk bewezen.

Onze iBOND-adhesieven vormen een sterk team, dat levert waar het bij een goede bonding op aankomt: een betrouwbare hechting - ongeacht de indicatie en gebruikte techniek.
  • iBOND® Universal – Het universele, lichtuithardende adhesief dat geschikt is voor alle bondingtechnieken én alle indicaties.
  • iBOND® Total Etch - Het lichtuithardende Etch&Rinse (2-staps) bondingsysteem.
  • iBOND® Etch – Het etsmiddel op basis van fosforzuur, beschikbaar als gel en vloeistof.Wij maken nauwkeurige hechting tot uw specialiteit.

Met iBOND®, bieden wij u drie bondingsystemen van topkwaliteit - samen met de belofte van betrouwbare hechting aan glazuur en dentine en een goede randaansluiting.

De ideale aanvulling is iBOND® Etch. Dit etsmiddel is gebaseerd op fosforzuur en is beschikbaar als gel of vloeistof. Het wordt gebruikt om glazuur te etsen en dentine te conditioneren voor de adhesieve vultherapie.

U heeft de keuze, wij hebben het passende adhesief!

Product data is loading, please be patient.
Product data is loading, please be patient.